Translate

Pengikut

Jumaat, Februari 3

Sistem Maklumat Murid vs Sistem Maklumat Prasekolah Kebangsaan (SMPK)

SISTEM MAKLUMAT MURID

Salam... ada 2 sistem penting yang perlu diisi pada awal tahun..kami di prasekolah sedang gigih menyiapkan sistem-sistem tersebut. Bagi SMM semua ibu bapa telah diberi borang manual yang perlu diisi semasa pra pendaftaran prasekolah pada 23 NOV 2011. alhamdullilah selamat sampai di tangan kami pada 29 Dis 2011 tetapi....


ada beberapa bahagian yang tidak lengkap..oleh itu,besar harapan kami ibu bapa yang belum menghantar borang tersebut, mohon dikembalikan secepat mungkin dan mohon melengkapkan segala butiran yang dikehendaki kecuali yang tidak berkenaan sahaja. kepada ibu bapa yang telah mengembalikan borang dan melengkapkan kesemua bahagian jutaan terima kasih kerana memudahkan kerja kami dan semoga kerjasama  kita selepas ini akan lebih baik lagi.

SISTEM MAKLUMAT PRASEKOLAH KEBANGSAAN

Sistem ke-2 yang perlu disi dengan arahan JPWP...kedatangannya serentak dengan SMM...kerana itu kami berharap sangat SMM diisi dengan lengkap supaya memudahkan pihak kami untuk mengisi SMPK yang tak sampai 1 minit untuk satu murid (kalau lengkap SMM) :) 


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Persembahan Senamtari 2012

Video Pertandingan Tarian di SKPP 8(2)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arkib Blog